4.jpgnarciszok.jpg

Projektjeink

Partnereket keresünk haszonállat-gyógyítási és agrohomeopátiás projektek megvalósításához nyitott, érdeklődő gazdák és/vagy a gazdaságot ellátó állatorvosok személyében - várjuk érdeklődését!


CHE az állatokért projekt

puppy chewing.jpgCHE az állatokért logó.jpg

 

A humán gyógyászatban a homeopátia hatásos segítség lehet a mentális, viselkedési és pszichoszomatikus állapotok gyógyításában.  Az emberekhez hasonlóan az állatok gyógyításában is nagy szerepet kaphat a homeopátiás segítség. A fizikai sérülések, betegségek gyógyításán kívül a homeopátia a lelki sérülések kezelésében is értékes segítséget nyújthat. 

 

Traumatizált háziállatok.  Ideiglenes befogadó helyekre került, állatorvosilag nem könnyen kezelhető, viselkedés-zavaros, traumatizált, szociálisan sérült, szorongó, depressziós, félős vagy agresszív állatok szociális rehabilitációjában veszünk részt, mely végleges elhelyezésükhöz elengedhetetlen.  A szakmai gyakorlatot folytató végzős hallgatók az ideiglenes-befogadókkal - akik gyakran állatorvos-hallgatók - együttműködve követik a rehabilitáció alatti állatok gyógyulását.   Ha kérdése merül fel, vagy szeretne bekerülni programunkba, kérjük vegye fel a kapcsolatot projektvezetőnkkel Németh Lászlóval (ezt itt megteheti)

 

Haszonállat-gyógyítás biogazdaságokban, gazdaságokban.  Tervezett projektjeink célja lehet az adott gazdaság állatállománya egészségének megőrzése és/vagy gyengéd, nem toxikus, mellékhatásmentes kezelése.  Nagy-Britanniában partnerünk, az Ainsworths homeopátiás gyógyszertár több, mint 3000 biogazdasággal áll szakmai kapcsolatban - növények, állatok egészségének homeopátiás módszereket használó megőrzésére és gyógyítására.   Példák:

  1. szarvasmarha: emlőgyulladás megelőzése, kezelése antibiotikumok nélkül minimális tejhozam kieséssel
  2. napos bárányok: kíméletes farokcsonkítás homeopátiás fájdalomcsillapítással

 

CHE Agrohomeopátia

 

Agrohomeopátiás projektjeink egyelőre tervezés alatt állnak és érdeklődő partnereket keresnek. Lehetséges projekt-témák pl.:

  1. A kórokozók és kártevők elleni védekezés
  2. Talaj minőségéből és az ásványi anyag tartalom csökkenéséből fakadó problémák kezelése
  3. Bakteriális, vírusos és gombás növénybetegségek megelőzése és kezelése