FIGYELEM! Iskolánk és honlapunk átalakítás alatt

4.jpgnarciszok.jpg

India Komplementer Medicináért felelős Államtitkárának látogatása a CHE Homeopátiás Magániskolában 2014. 09. 29., Hétfő

Az Indiai Köztársaság Komplementer Medicinákért felelős Államtitkára és minisztériumi delegációja Magyarországra látogatott. Programjuk keretében 2014. szeptember 23-án látogatást tettek a CHE Homeopátiás Magániskolánál is.

Az Ayurvéda oktatás debreceni orvosi egyetemen való bevezetése és az ehhez kapcsolódó Ayurvéda konferencia kapcsán az indiai AYUSH - Ayurveda, Yoga, Unani, Siddha & Homeopátia - Komplementer Medicinákért felelős Államtitkár és delegációja Magyarországra látogatott.  Programjuk keretében látogatást tettek a CHE Homeopátiás Magániskolánál is. 

 

Megtekintették a volt IBS üzleti főiskola épületében elhelyezkedő oktatási helyszínt, majd előadást hallgattak a homeopátia magyarországi helyzetéről és főiskolai színvonalú brit-magyar akkreditált homeopátiás magániskolánkról. 

 

Az Indiai Homeopátiás Kutató Intézet igazgatója dr. Kumar ezután a gyógymód indiai helyzetéről tartott előadást és elmondta, országában a homeopátia az alap- és szakegészségügyi ellátásnak az Ayurvédához és a hagyományos nyugati medicinához hasonló fontosságú, szerves része. 

 

A látogatás végén Sanyal Államtitkár Úr kiemelte az iskolánk által végzett úttörő képzési munka jelentőségét és sok sikert kívánt a továbbiakhoz, valamint meghívást intézett az iskola vezetőjéhez Indiába az iskola lehetséges akkreditációja és az indiai homeopátiás alap- és szakegészségügyi ellátási modell tanulmányozása céljából.

 

AYUSH visit hivatalos.JPG

 

Vissza az előző oldalra