4.jpgnarciszok.jpg

Homeopata orvosok továbbképzése

Ajánlataink homeopata orvosoknak:

 

1. CEDH vagy MKHOA oklevéllel rendelkező klinikai homeopátiás orvosok továbbképzése


Az európai homeopátiás szervezetek - ECH és ECCH - oktatási követelményeinek megfelelő klasszikus homeopátiás képzés brit magándiplomával, hagyományos egészségügyi órák és vizsgái alóli felmentéssel.


  1. Képzésünket kifejezetten ajánljuk klinikai homeopata orvosoknak, akik már több éven és számos eseten keresztül megtapasztalták a homeopátiás klinikai gyógyítás hatékonyságát, ugyanakkor találkoznak a klinikai megközelítés által megoldatlan kihívásokkal is, például makacsul visszatérő akut betegségek esetén, erősen gyógyszerezett betegeknél, vagy a tapasztalt homeopatát is próbára tevő, az idők során a betegben egymásra rakódott és hosszú ideje fennálló krónikus betegségek gyógyítása során.
  1. A képzésünk során megszerzett klasszikus homeopátiás ismeretek és készségek birtokában nagy szakmai biztonsággal, szakszerűen, az elméleti alapokra visszavezethetően kezelhetők a „nem tankönyvszerű” gyógyszerképet prezentáló esetek, az "ismeretlen" gyógyszerképpel prezentáló esetek, illetve a hosszú távú esetkövetés során jelentkező kihívások is. 
  1. Klinikai homeopata orvos hallgatóink a képzés során magabiztosságuk és gyógyítási eredményességük ugrásszerű javulásáról számolnak be.

 

2. MHOE klasszikus homeopátiás képzésben részt vevő orvosok kiegészítő gyakorlati képzése

Részvételt ajánlunk oktató rendelő formátumú klinikai gyakorlaton.

 

  1. Az MHOE klasszikus homeopátiás képzésén részt vevő orvosok számára kiegészítő gyakorlati képzésként ajánljuk Homeopátiás praxis modulunk brit partnerfőiskolánk által kifejlesztett, oktató rendelői formátumú klinikai gyakorlatába történő bekapcsolódást. 
  2. A klinikai gyakorlaton a krónikus betegeket homeopata orvos szupervizor által felügyelt csoportokban havonta egyszer fogadjuk. Az esetet a csoport egy résztvevője veszi fel, az esetelemzés pedig a beteg távozása után csoportban, a szupervizor vezetésével történik. A betegek gyógyulását havi rendszerességgel követi a csoport. A klinikai tréningen történő részvételről a MHOE képzésén résztvevőknek látogatási igazolást állítunk ki. A részletekről érdeklődjön bizalommal

 

3. MHOE, ECH vagy más klasszikus homeopátiás diplomával rendelkező homeopata orvosok továbbképzése

 

Brit magándiploma megszerzése céljából az iskola szelektív, egyéni tanrendben történő elvégzése kedvezményes áron. 

  1. Egyedi előképzettség- és igényfelmérés alapján.

Nyílt órák

  1. Időről időre bizonyos CHE előadásokat megnyitunk és meghirdetünk a magyar homeopátiás szakmán belül. Ezekre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A részvételről látogatási igazolást állítunk ki.  A részletekről érdeklődjön bizalommal

Ha a fentiektől különböző, pl. külföldi homeopátiás végzettséggel rendelkezik, érdeklődjön személyre szabott lehetőségeiről.