4.jpgnarciszok.jpg

Nemzetközi lehetőségek

A 4-éves képzés ideje alatt

 

A CHE Homeopátiás Magániskola angolul tudó hallgatóinak (önköltséges utazással) tanulmányaik során lehetőségük van a CHE külföldi testvérintézményeibe - London, New York - történő ingyenes, ideiglenes áthallgatásra.  

 

A CHE Budapest keretében az angolul jól tudóknak lehetőségük nyílik külföldi mentorra a Londonban vagy New Yorkban tanuló harmad- és negyedéves CHE hallgatók közül.  A mentori rendszer keretében a magyarországi hallgatók megismerhetik az angliai illetve amerikai rendszert és érdekes tapasztalatokat gyűjthetnek egy külföldi homeopata hallgató szemszögéből.  A mentorálás általában Skype-on keresztül történik.

 

Végzett hallgatóink számára

 

A felsőfokú (BSc/MSc) egészségügyi képzettséggel és angoltudással rendelkezőknek lehetősége van az MSc (Homeopátia) fokozat elérésére, többek között a brit The University of Central Lancashire-nél, Indiában pedig világelsőként már PhD (doktori) képzés is engedélyeztetés alatt áll.

 

Orvosi diplomával is rendelkező végzett hallgatóink számára a nálunk megszerzett ismeretek alapján a European Committee of Homeopathy (ECH), az orvos-homeopatákat tömörítő pán-európai szervezet diplomája is megszerezhető lehet.  Az ECH legújabb irányelvei szerint az orvosok által a nem szigorúan orvosi összetételű intézményekben (a CHE Homeopátiás Magániskola is ilyen) minimum 600 órát felölelő homeopátiás képzés teljesítése esetén a helyi orvos-homeopata szervezeteknek lehetősége van az ECH vizsgáját megtartani és az ECH diplomát a sikeresen vizsgázóknak kiadni. Ilyen vizsga kiírásáról a helyi orvos-homeopata szervezet dönt; azaz Magyarországon a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület.

 

Klasszikus homeopátiás diplomával rendelkező, tapasztalt kollégák számára

 

Az afrikai kontinensen már sok éve több homeopátiás jótékonysági projekt is működik.  A projektek a helyi lakosság felé nyújtanak népszerű ingyenes vagy olcsó gyógyellátást - többnyire súlyos krónikus betegek pl. AIDSes, tuberkulózisos, maláriás felnőttek és gyermekek életminőségének javítása céljából. Ezekre a projektekre állandóan toboroznak többéves tapasztalattal rendelkező homeopatákat - érdeklődjön itt.