4.jpgnarciszok.jpg

Négy éves klasszikus homeopátiás képzés

Képzésünk a klasszikus és posztmodern homeopátiás módszereket magas fokon integráló, főiskolai színvonalú klasszikus homeopátiás képzés orvosoknak és nem orvosoknak, brit magándiplomával. 


A 2018-ban végzett évfolyam képzés végi elégedettségmérőjének eredménye: 90.0% szintű elégedettség - az eredmények itt olvashatók részletesen. Ismét köszönjük a pozitív értékelést!


A 2017-ben végzett évfolyam képzés végi elégedettségmérőjének eredménye: 89.5% szintű elégedettség - az eredmények itt olvashatók részletesen. Köszönjük a pozitív értékelést!

 

A magyarországi homeopátiás képzések között egyedülállóan:   

 1. Iskolarendszerű képzést nyújtunk havi rendszerességű oktatással, közösséggel, gyakorlatias házi dolgozatokkal, több szintű vizsgarendszerrel, gyakorlati képzéssel, szakdolgozattal, és brit magándiplomával;
 2. Orvosok és más szakmákból érkezők együtt tanulnak, mely izgalmas és termékeny talajt biztosít az egyént középpontba helyező holisztikus gyógyítói tanulmányi munkához;
 3. A modern rendszerszemléletű homeopátiás gondolkodásmódot és szerválasztást is integráljuk képzésünkbe;
 4. A tanrend szerves része az oktató rendelői környezetet modellező, krónikus betegek állapotát hónapról hónapra követő és dokumentáló, másfél éven át tartott klasszikus homeopátiás klinikai gyakorlat.

Képzésünk eredményesen ötvözi a hagyományos orvostudomány anatómiai, élettani és kórtani ismereteit a holisztikus gondolkodásmóddal, homeopátiás filozófiával és módszertannal; a klasszikus homeopátia ismereteit a klinikai és modern módszerekkel és gondolkodásmóddal; és a tudományos kompetenciákat a gyógyítás művészetének elsajátításával.

 

A tanulmányi program a CHE London másfél évtizede fennálló, a Middlesex Egyetem által már hat éve akkreditált sikeres tanulmányi programjára épül.

 

A képzés négy éven át évente szeptembertől júniusig havi egy hétvégéből áll, tehát évente 10 hétvége tantermi elfoglaltságot jelent.  Az oktatás legnagyobb része magyarul folyik, külföldi vendégelőadó esetén magyar tolmácsolással.

 

A négy éves képzés az alábbi két modul egymás utáni elvégzésével teljesíthető:


I. Homeopátiás filozófia modul: első + második év  

 

Ezt a modult annak az érdeklődőnek ajánljuk,

 1. akit komolyan érdekel a homeopátia és brit magándiplomáért biztosan végig szeretné csinálni a négyéves képzést,
 2. akit érdekel a homeopátia, de nem szeretne azonnal négy évre elköteleződni, vagy még nem biztos abban, hogy ez az útja,
 3. aki saját vagy családtagja gyógyulásához a homeopátia mélyebb megértését tűzi ki célul, vagy
 4. akit az embert  és környezetét egyaránt holisztikusan szemlélő gondolkodás- és gyógymód elsajátítása érdekel.

Kezdés feltétele: CHE alaptanfolyam vagy más 40 órás homeopátiás előképzettség akut kezelés témában
Modul végtanúsítványa: Látogatási igazolás a kétéves modul elvégzéséről.

II. Homeopátiás praxis modul: harmadik + negyedik év 

 

Ezt a modult az első két év folytatásaként ajánljuk azoknak, akik komolyan szeretnének foglalkozni a homeopátiás gyógyítással:

 1. homeopátiás magánpraxisban dolgozni kívánó orvosoknak, és
 2. olyan nem-orvos végzettségűeknek, akik homeopátiás tanácsadással szeretnének kiegészítő segítséget nyújtani orvosi felügyelet alatt álló családtagjaiknak és ismerőseiknek, homeopátiás témakörű ismeretterjesztéssel kívánnak foglalkozni, vagy külföldi praxis megnyitásában gondolkodnak.  

Kezdés feltételei:

 1. érettségi,
 2. az első két év sikeres teljesítése, vagy felvételi vizsga homeopátia elmélete, módszertana és materia medica témában.
 3. felsőfokú egészségügyi végzettség vagy egészségügyi szakdolgozói státusz (középfokú ENKK egészségügyi modulvizsga igazolása)

Modul végtanúsítványa: CHE brit magándiploma.

 

A fenti két modul tartalma megfelel az eddig egységes osztatlan négyéves képzés keretében oktatott képzési tartalomnak.

 

Szakorvos végzettségű magándiplomásainknak lehetőségük van egyetemi homeopátiás licenszvizsga letételére is.

 

Tanuljon nálunk!

 

  • Képzésünk óraszámában és tematikájában a legátfogóbb homeopátiás képzés Magyarországon
  • Megfelelünk az európai homeopátiás szakmai szervezetek - ECH és ECCH – magas képzési követelményeinek is