4.jpgnarciszok.jpg

Jelentkezési folyamat

Szeretettel várjuk jelentkezését az iskola 2019. szeptemberében induló 2019-21-es évfolyamába. A képzés pontos részleteit 2019 tavaszától innen olvashatja vagy letöltheti.


 1. Első lépés: elektronikus jelentkezés

  - A budapesti alaptanfolyam résztvevőit kérjük, email-ben jelentkezzenek Vargha Ildikónál az első oldalon megadott email címek egyikén.
  - A vidéki alaptanfolyamok résztvevőit és más érdeklődőket kérjük jelentkezésüket a bal oldali menüsor JELENTKEZÉSEK menüpontja alatt adják le, a négy éves képzésre való jelentkezést megjelölve.

  Az elektronikus jelentkezés még nem jár semmiféle kötelezettséggel, a beiratkozás a tandíjelőleg befizetése után csak a 2. lépésben válik hivatalossá. 

  Jelentkezése után elektronikusan megküldjük a beiratkozáshoz második lépésben szükséges tanulmányi és szolgáltatási szerződések szövegét.

  A képzéssel kapcsolatban felmerülő további kérdéseivel közben keresse bizalommal Vargha Ildikó Titkárságvezetőt a 20 216 6330-as telefonszámon, vagy emailben.

 1. Második lépés: beiratkozásként (a) az aláírt Tanulmányi szerződés (céges költségviselő esetén Szolgáltatási szerződés is) két példányának postán történő megküldése az iskola címére; és ezzel egy időben (b) a 60.000Ft foglaló átutalása.

  A befizetett foglaló egyben az első féléves tandíjra fizetett első részlet, mely a szeptember 10-én aktuális első félévi tandíj összegét ugyanennyivel csökkenti.  Figyelem, a foglaló a képzés lemondása esetén nem jár vissza, kivéve, ha az iskola a megfelelő létszám hiányában idén mégsem indít évfolyamot; azonban egy későbbi képzés megkezdéséhez vagy a jövő évi alaptanfolyamon való részvételhez szabadon felhasználható.

  A homeopátiás előképzettség igazolására, valamint az egészségügyi tárgyak alóli felmentési kérelem esetén a postán küldött tanulmányi szerződés mellé kérjük csatolni a szóban forgó előképzettséget igazoló oklevél vagy igazolás másolatát.

  Bankszámla adataink
  CHE Homeopátiás Magániskola Kft. 16200106-11517490 (Magnet Bank) Közleménybe: „Pontos neve, beiratkozás, 2019-21 évfolyam”

  Postacímünk

  CHE Homeopátiás Magániskola Kft., 1063 Budapest, Szinyei Merse u. 10.

  Kérjük csatolni:
  - Tanulmányi szerződés, aláírva, két példányban
  - Céges fizetés esetén Szolgáltatási szerződés is, aláírva, két példányban
  - Homeopátiás előképzettség igazolásának fénymásolata
  - Egészségügyi előképzettséget igazoló oklevél fénymásolata